Programări : 0726 212877

Str. Făgăraş nr. 12, Sector 1, Bucureşti

Sa traim sanatos, fara toxine

Sa traim sanatos, fara toxine

Dr Robert Morse

De peste 30 de ani se discuta intens in toate mediile, academice si mass media, care este alimentatia potrivita pentru oameni, care este adevarata alimentatie sanatoasa. In special in ultimii 10 ani, discutiile au luat o amploare extraordinara, mai ales pe fondul constientizarii efectului negativ pe care il au aditivii (celebrele, de acum, E-uri), alimentele fast food, alimentele rafinate, gen zahar, faina alba, ulei rafinat, etc.

Urmatoarele 3 carti, Dr Robert Morse „Sa traim sanatos, fara toxine”. Radu Ilie Manecuta „Nutritia omului, act sacru” „Evanghelia Eseniana”- fac lumina in acest domeniu, intr-un mod atat de fara echivoc, incat nu poti decat sa te opresti din loc, sa reflectezi si sa te gandesti ce ai de facut de acum inainte. Ordinea in care pot fi citite cele 3 carti depinde de afinitatea pe care o aveti. Daca sunteti o persoana extrem de rationala, pentru care stiinta are ultimul cuvant, incepeti cu cartea Dr Robert Morse „Sa traim sanatos, fara toxine”.

Prima jumatate a acestei carti este o lectie de anatomie si fiziologie a omului, de biochimie si nutritie, echivalenta cu un adevarat curs a facultatii de medicina. Pentru cei care vor sa inteleaga mai mult, aceasta carte aduce toate informatiile necesare sa adune la un loc puzzle-ul de informatii contradictorii primite de-a lungul anilor din toate partile, iar in final se arata un tablou clar, logic, perfect justificat stiintific asupra modului in care functioneaza organismul. A doua jumatate a cartii ne spune ce avem de facut pentru a ne regasi sanatatea pierduta prin meandrele civilizatiei moderne. Totul este atat de simplu, de la indemana, incat pare prea frumos sa fie adevarat, dar chiar este! Totul este simplu si usor. Tot ce avem de facut este sa intelegem de ce. Restul vine de la sine. Cartea are si un cont pe facebook.

http://www.facebook.com/pages/Sa-traim-sanatos-fara-toxine-Dr-Robert-Morse/310231809085952

si poate fi citita gratuit pe net:

http://ro.scribd.com/doc/33705063/Sa-Traim-Sanatos-Fara-Toxine

Related Projects