Programări : 0726 212877

Str. Făgăraş nr. 12, Sector 1, Bucureşti

Nutritia omului, act sacru

Nutritia omului, act sacru

D-lui Radu Ilie Manecuta

De peste 30 de ani se discuta intens in toate mediile, academice si mass media, care este alimentatia potrivita pentru oameni, care este adevarata alimentatie sanatoasa. In special in ultimii 10 ani, discutiile au luat o amploare extraordinara, mai ales pe fondul constientizarii efectului negativ pe care il au aditivii (celebrele, de acum, E-uri), alimentele fast food, alimentele rafinate, gen zahar, faina alba, ulei rafinat, etc. Urmatoarele 3 carti, Dr Robert Morse „Sa traim sanatos, fara toxine”.

Radu Ilie Manecuta „Nutritia omului, act sacru” „Evanghelia Eseniana”- fac lumina in acest domeniu, intr-un mod atat de fara echivoc, incat nu poti decat sa te opresti din loc, sa reflectezi si sa te gandesti ce ai de facut de acum inainte. Ordinea in care pot fi citite cele 3 carti depinde de afinitatea pe care o aveti. Daca sunteti o persoana extrem de rationala, pentru care stiinta are ultimul cuvant, incepeti cu cartea Dr Robert Morse „Sa traim sanatos, fara toxine” si continuati cu cartea D-lui Radu Ilie Manecuta „Nutritia omului, act sacru”.

Desi nu exista nici o legatura intre Dr. Robert Morse din America si Dl Radul Ilie Manecuta, din Romania, desi cartea D-lui Manecuta este aparuta in 2000, iar cea a Dr Robert Morse in 2004, concluzia la care se ajunge este aceeasi. Daca argumentele D-lui Robert Morse sunt preponderent stiintifice, cele ale D-lui Manecuta sunt preponderent spirituale, religioase. Concluzia insa, este aceeasi, pentru ca noi suntem o unitate trup-suflet si indiferent care parte o tratezi, tratezi de fapt intregul. Omul este frugivor-crudivor 100 % iar nutritia este un act sacru. Cartea poate fi citita gratuit pe site-ul :

http://ro.scribd.com/doc/79004995/Radu-Ilie-Manecuta-Nutritia-Omului-Act-Sacru

D-l Manecuta are si un blog:

http://rimanecuta.blogspot.ro/

Related Projects