Programări : 0726 212877

Făgăraş Street no. 12, Sector 1, Bucharest

Evanghelia Eseniana

Evanghelia Eseniana

Radu Ilie Manecuta

De peste 30 de ani se discuta intens in toate mediile, academice si mass media, care este alimentatia potrivita pentru oameni, care este adevarata alimentatie sanatoasa. In special in ultimii 10 ani, discutiile au luat o amploare extraordinara, mai ales pe fondul constientizarii efectului negativ pe care il au aditivii (celebrele, de acum, E-uri), alimentele fast food, alimentele rafinate, gen zahar, faina alba, ulei rafinat, etc. Urmatoarele 3 carti, Dr Robert Morse „Sa traim sanatos, fara toxine”.

Radu Ilie Manecuta „Nutritia omului, act sacru” „Evanghelia Eseniana”- fac lumina in acest domeniu, intr-un mod atat de fara echivoc, incat nu poti decat sa te opresti din loc, sa reflectezi si sa te gandesti ce ai de facut de acum inainte. Ordinea in care pot fi citite cele 3 carti depinde de afinitatea pe care o aveti. Daca sunteti o persoana extrem de rationala, pentru care stiinta are ultimul cuvant, incepeti cu cartea Dr Robert Morse „Sa traim sanatos, fara toxine” si continuati cu cartea D-lui Radu Ilie Manecuta „Nutritia omului, act sacru”.

A treia carte este: „Evanghelia Eseniana”- Editura Orfeu 2000, editia 2009, texte aramaice si ebraice traduse si editate de Edmond Bordeaux Szekely, Traducere din limba engleza Radu Ilie Manecuta. Aceasta carte prezinta textele traduse ale unor documente din aramaica, din secolul III. Daca le cititi, in functie de sensibilitatea dumneavoastra, puteti decide daca sunt originale sau nu, daca aceasta seamana cu esenta invataturilor lui Isus Hristos sau nu, daca textul este mai clar si mai apropiat de suflet decat cel al Evangheliilor oficiale. Iar prima parte din aceste texte vorbeste tocmai despre alimentatie si ne conduce la aceleasi descoperiri si la acceasi concluzie pe care Dr Robert Morse a argumentat-o stiintific in 2004.

Pe langa sfaturile complete de alimentatie si detoxifiere, aceasta carte este o adevarata opera de literatura, de poezie, pe care nu puteti sa o ratati. Daca sunteti o persoana inclinata mai mult spre spiritualitate, spre religie, ordinea in care puteti citi cartile este inversa, incepand cu Evanghelia Eseniana, trecand prin Nutritia omului, act sacru, a D-lui Radu Ilie Manecuta si terminand cu cartea Dr Robert Morse, „Sa traim sanatos, fara toxine”. Oricare ar fi ordinea, toate cele trei carti vorbesc despre acelasi lucru si anume despre faptul ca omul este frugivor-crudivor 100 %, iar fructele ar trebui sa fie baza alimentatiei noastre.

Lectura placuta!

Related Projects