Programări : 0726 212877

Str. Făgăraş nr. 12, Sector 1, Bucureşti

acupunctura1

Cabinet de acupunctura Bucuresti

Acupunctura

Osteopatie

Fitoterapia

Dietoterapia

terapie

Terapie pentru Armonie

În textele antice de medicină orientală se spune că omul şi natura sunt una.

Acest lucru înseamnă că ambele sunt părţi ale marelui univers.

Massaging the lower back at a beauty spa.

Tehnici de masaj utilizate:

Masaj manual - forma cea mai veche şi cea mai eficientă

Masaj mecanic - cu diverse instrumente şi aparate

Fa cunostiinta cu Dr. Vasile Ardeleanu

Armonie cu natura - Osteopatie

Terapeutul este o oglindă care reflectă adevărata cauză a dezechilibrului. Unica atitudine a terapeutului este de a-i aminti omului de sursa dezechilibrelor lui.

Este relativ uşor să îndepărtezi simptomele unei boli. Totuşi nu acesta este scopul principal.

Tratamentul cu acupunctura este menit să restabilească echilibrul dintre om şi univers, existent la un moment dat. Dar, pentru a obţine o vindecarea de lunga durată, pacientul trebuie să se trateze singur mai departe, reintrând în armonia cu natura.

Citeste mai mult

Armonie cu natura

Terapie pentru Armonie!

În textele antice de medicină orientală se spune că omul şi natura sunt una. Acest lucru înseamnă că ambele sunt părţi ale marelui univers.

Armonie cu natura - Acupunctura

Tehnici de acupunctura utilizate

  • Electroacupunctura
  • Magnetopunctură
  • Moxibustia
  • Cromopunctura
  • Presopunctura

Ultimele Articole

Despre Dr. Vasile Ardeleanu

O stare de bine înseamnă a fi în armonie cu tot ce te înconjoară. Orice dezechilibru este semnul unei dizarmonii între ritmul tău si ritmul mediului înconjurător. Separarea de natură aduce un sentiment de înstrăinare şi este începutul bolilor fizice, emoţionale şi fiziologice. Boala nu este nici bună, nici rea. Este doar un avertisment dat de univers, un semnal de alarmă privind dezechilibrul şi dizarmonia din viaţa noastră. Este un mecanism natural de auto-protecţie. O persoană inteligentă receptează aceste semnale de alarmă, reflectă asupra lor, asupra cauzei spirituale, emoţionale, fiziologice şi fizice a problemei apărute.

Experienţa în Fitoterapie si Acupunctura este o experienţă directă, personală şi de-o viaţă. Din cauza unui accident suferit la vârsta de 10 ani am fost, timp de 7 ani, în tratament fitoterapic intensiv. Următorii ani i-am petrecut ca ucenic al unui terapeut, preparând şi aplicând remedii fitoterapice. Datorită acestei experienţe şi a studiilor efectuate ulterior, am adunat un volum important de cunoştinţe teoretice şi practice, pe care doresc să le folosesc pentru alinarea suferinţelor oricui îmi solicită ajutorul.

Experienţa în Acupunctura a început în 2002, odată cu începerea cursurilor de Acupunctura organizate de Centrul Naţional de Perfecţionare a Medicilor. Din 2004 practic intensiv această terapie şi am depăşit deja suta de mii de ace folosite, fără a mai luat în considerare şi celelalte metode de stimulare a punctelor de acupunctură. Rezultatele terapiei se reflectă în starea de bine a pacienţilor trataţi. Despre acest lucru îi las pe pacienţii mei să vorbească.

Please specify image url

Dr. Vasile Ardeleanu

Terapeut

Vezi CV