Tomorrowland – Lumea de maine

adaugat in: Hrana pentru suflet, Qvo vadis? | 0

Va intrebati incotro merge lumea? Va intrebati de ce lumea se indreapta vertiginos catre un sfarsit trist, cu epuizarea resurselor naturale si razboaie teribile pentru supravietuire, cu distrugere, lacrimi si durere? Va intrebati daca se poate face ceva pentru a schimba acest viitor previzibil la acest moment?

Va intrebati incotro sa mergeti, care este cea mai buna cale pentru voi?

Sunteti impartiti intre a “intra in rand cu lumea” sau a va urma calea voastra speciala, care este altfel decat a celor din jur si care va aduce atat de multa fericire in suflet si in adancul vostru ? Sunteti impartiti intre a va urma instinctul si a urma sfaturilor celor din jurul vostru, care va spun ca nu functioneaza, ca nu este ceva ce va aduce bani in lumea reala?

Va recomand un film care va va da un raspuns foarte frumos la aceasta dilema. Este un film care te incurajeaza sa iti urmezi visul, oricare ar fi el, pentru ca el poate face diferenta dintre o lume care se sfarseste si o lume in care sa ne traim fericiti visul nostru de creatori.

Este un film care te indeamna sa nu renunti.

Este un film care iti arata ca renuntarea, ca acceptarea raului si situatiilor strambe de organizare ale lumii este acceptarea sfarsitului jalnic prevestit pentru omenire, este acceptarea apocalipsei.

Este un film care iti arata ca daca un singur om nu renunta la visul sau, daca un singur om nu accepta iminenta apocalipsei, poate face diferenta!

Este un film fermecator, plin de speranta si plin de un adevar profund!

Vizionare placuta si…NU RENUNTATI! URMATI-VA VISUL!

 

filmTomorrowland (2015)

2 h 10 min

Regizor: Brad Bird

Scenariu: Damon Lindelof, Brad Bird

Actori:

George Clooney,

Britt Robertson,

Hugh Laurie