Scoala sanatate 5D

scoala5d[1]

Va recomand un program educativ unic in Romania, “Scoala de sanatate 5D” !

Este un program on-line, accesibil oricui care are acces la internet. Un progam care raspunde la intrebarile arzatoare ale zilelor noastre:

“Ce se intampla cu noi? “;
“Ce e boala?“
“Cum imi creez si cum imi vindec boala?”

Cui se adreseaza ?
Oricarei persoane interesate de propria sanatate si de sanatatea familiei. Lecțiile sunt utile si pentru medicii aflati la inceput de cariera, intrucat definesc și detaliază legaturile dintre componente separat studiate in Facultatea de Medicina, avand și o parte practică foarte consistenta, mai ales in domeniul nutritiei si detoxifierii (domenii aproape deloc studiate in Facultate).

Dar cursul este util mai ales oamenilor interesați realmente de înțelegerea bolii și a sănătății (indiferent de profesie și de ocupație).

Detalii: http://www.centrulnatura.ro/scoala-sanatate-5d/


Nu ratati in 2015 intalnirea cu Cristela Georgescu

Cristela Georgescu - Armonie cu natura

Nu ratati in 2015 intalnirea cu un mesager autentic de iubire, lumina, pace si armonie: Cristela Georgescu

Intr-o societate care si-a pierdut umanitatea, inocenta si simplitatea, toate evenimentele din cadrul Programului Educational “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană” sunt conversatii de la inima la inima, care respecta Viata, Natura si perfectiunea Creatiei.

Va invit la oricare dintre aceste evenimente, sa parcurgem impreuna, intr-o atmosfera speciala, drumul spre descoperirea luminii interioare. Noi insine suntem “cheia” spre a ne fi bine. Prin noi se intampla toate experientele, prin corp, prin minte, prin suflet. Doar prin noi putem accesa ce urmeaza dincolo: sanatate, Dumnezeu, pace, iubire, lumina … Asumarea acestei responsabilitatii este primul pas spre vindecarea individuala si colectiva. Cand unul se vindeca, toti ne vindecam – va astept cu drag, oriunde va fi sa fie in 2015!

Detalii: http://www.cristelageorgescu.ro/evenimentele-2015-in-romania-cristela-georgescu/


Alimentatie sanatoasa-Tratamente naturale-Sfaturi medicale-Acupunctura Constanta-Acupunctura Bucuresti-Retete naturale-Produse naturiste-Retete fructariene