Cuptorul cu microunde – ajutorul oamenilor moderni care nu au timp ?

Cuptorul cu microunde

Această invenţie modernă, atât de apreciată pentru „sprijinul” pe care îl aduce în bucătărie oamenilor grăbiţi ai secolului XXI, este mai degrabă un cal troian, al cărui singur rol este de a submina din interior rezistenţa organismului.

Efectul de încălzire pe care îl au microundele este doar un efect secundar al acestui dispozitiv. Efectul principal este că distruge toate legăturile chimice şi denaturează ADN-ul celulelor introduse. Acest lucru face ca organismul uman să nu mai recunoască hrana radiată astfel şi să o trateze ca pe un corp străin, fie eliminând-o cât mai repede, fie învelind-o în grăsime şi depozitând-o pe unde se poate.

Gândiţi-vă ce înseamnă încălzirea în cuptorul cu microunde a laptelui pentru bebeluşi. Laptele este singura lor hrană, cea care ar trebui să le asigure nutriţia completă, iar noi îl denaturăm şi îl facem de nerecunoscut pentru organismul bebeluşului. Nu întâmplător, la acest moment, deşi nu se recunoaşte oficial efectul nociv al microundelor, totuşi mămicile sunt sfătuite să nu încălzească laptele la cuptorul cu microunde!

Experimentele au arătat ca plantele udate cu apa tratată cu microunde s-au ofilit şi s-au uscat, ca şi cum nu ar fi fost udate de loc.

O asistentă a încălzit în cuptorul cu microunde sângele pregătit pentru transfuzia unui pacient, iar acesta a murit.

Exemplele sunt nenumărate.

Practic, radiaţiile „omoară” organismul viu  (alimentul) care este introdus în câmpul lor şi noi ajungem să consumăm o hrană moartă.

In plus, de curând s-a descoperit că alimentele încalzite în cuptorul cu microunde în recipiente de plastic au dus la producerea de dioxină, o substanţă extrem de toxică, clasificată ca fiind cancerigenă, datorită contactului dintre plasticul încălzit şi umezeala şi grăsimea din alimente. S-a lansat deja recomandarea de a se utiliza numai vase de sticlă şi ceramică.

Aşa că, dacă ţineţi la sănătatea dumneavoastră,  încercaţi  să evitaţi hrana încălzită la microunde şi să reveniţi la sfântul foc, ce ne-a încălzit, hrănit şi energizat timp de mii de ani.