Programări : 0726 212877

Str. Făgăraş nr. 12, Sector 1, Bucureşti

Acupunctura si…Durerea de Spate II

Durerea de Spate constituie unul dintre cele mai frecvente motive pentru care pacientii vin la mine in ultimul timp.Cauzele durerilor de spate sunt multiple: de la inflamatia radacinilor nervoase, inflamatia discului intervertebral, deplasarea discurilor intervertebrale -hernii, formarea de osteofite (formatiuni calcaroase depuse pe vertebre), tasarea discurilor intervertebrale pana la deficitul de energie al rinichilor, staza de sange (contracturi), etc.

In toate aceste situatii, acupunctura combinata cu tehnici speciale de masaj si aplicare de ventuze sunt foarte eficace pentru eliberarea stazei de sange, tonifierea rinichilor (energizare), relaxarea musculaturii pentru calmarea inflamatiilor, repozitionarea discurilor intervertebrale, etc.

Duminica seara primesc un telefon disperat de la un parchetar: -Domnule, te rog ajuta-ma! Sunt parchetar, am o lucrare urgenta si importanta, pe care nu pot s-o aman si am ramas intepenit de spate, intr-o pozitie neplacuta si cu dureri atroce! Te rog sa ma primesti, cat mai repede, la orice ora!

A doua zi l-am chemat foarte devreme, inaintea tuturor programarilor facute. Dupa aceasta sedinta, durerile au incetat si a plecat de la mine direct la lucrare. Spre surprinderea lui, a constatat ca putea sa faca toate miscarile fara dureri. Tratamentul a continuat in urmatoarele doua saptamani, cu cele 10 sedinte necesare, pentru o indepartarea eficace a cauzelor, iar ulterior si-a continuat activitatea fara problemee.