Programări : 0726 212877

Str. Făgăraş nr. 12, Sector 1, Bucureşti

Acupunctura si ….Infectia Urinara

O afectiune frecventa ce apare la femei este Infectia Urinara. Simptomele sunt senzatie frecventa de urinare, cu usturime si durere la mictiunie, iar in cazuri grave cu sangeare.

Tratamentul clasic pentru o astfel de infectie consta in administrarea de  antibiotice si dureaza 7-10 zile, dar in unele cazuri boala recidiveaza.

In urma anamnezei si diagnosticului energetic, se poate aplica tratamentul de acupunctura. In 5-7 sedinte dispare simptomatologia si in 10 sedinte se produce vindecarea totala.

In medicina clasica, se considera ca si cauza pentru infectia urinara infectia cu bacterii, cel mai des intalnite fiind cele din genul Escherichia coli, motiv pentru care se aplica tratamentul cu antibiotice.

In medicina traditionala chineza, cauza pentru aparitia acestei afectiuni este frigul pe meridianul vezica urinara si rinichi.  O expunere a extremitatilor (maini, picioare) sau zona bazinului, a rinichilor la frig poate determina declansarea unei astfel de afectiuni. O baie in apa rece  la mare poate declansa aceasta afectiune insotita sau nu de cicluri dureroase si cu cheaguri, dureri abdominale, dureri lombare.

In acest caz tratamentul cu acupunctura poate inlocui tratamentul cu antibiotice, spre beneficiul intregului organism, cu o vindecare de durata si fara recidiva. 

Cauzele de care am vorbit, infectia bacteriana (bacteriile se dezvolta doar pentru ca s-a creat un mediu prielnic pentru inmultirea lor) sau dezechilibrul aparut pe meridianul vezica urinara, rinichi sunt mai mult efecte ale adevaratei cauze. Cauza radacina a oricarei afectiuni trebuie cautata mult mai adanc, punand succesiv intrebarea „de ce?” de cel putin 5 ori, asa cum ar face un copil de 3 ani, care nu este multumit pana cand nu ajunge la adevarata sursa a problemei. Pe internet gasiti multa literatura privind cauzele spirituale ale bolilor. Pentru infectia urinara exista in unele traditii medicale populare referiri la cauzele ei profunde, cum ar fi mania fata de partenerul sexual, respingerea actului sexual si al iubirii, obisnuinta de a invinovati si critica pe toata lumea.

Chiar daca aceste informatii nu pot fi luate ca un adevar absolut, valabil pentru toti oamenii, pot fi folosite ca o ghidare si o directie de explorare, pana cand veti descoperi, singuri, adevarata problema. Fiecare persoana este unica si numai ea cunoaste toate amanuntele din tabloul vietii sale, avand capacitatea de a se autovindeca prin reintrarea in armonie cu mediul inconjurator.

NU UITA!

Omul şi natura sunt una. Acest lucru înseamnă că ambele sunt părţi ale marelui univers.

O stare de bine înseamnă a fi în armonie cu tot ce te înconjoară.

Orice dezechilibru este semnul unei dizarmonii între ritmul tău și ritmul mediului înconjurător. Separarea de natură aduce un sentiment de înstrăinare şi este începutul bolilor fizice, emoţionale şi fiziologice. Boala nu este nici bună, nici rea. Este doar un avertisment dat de univers, un semnal de alarmă privind dezechilibrul şi dizarmonia din viaţa noastră. Este un mecanism natural de auto-protecţie. O persoană racordata la Univers receptează aceste semnale de alarmă, reflectă asupra lor, asupra cauzei spirituale, emoţionale, fiziologice şi fizice a problemei apărute.

Terapeutul este o oglindă care reflectă adevărata cauză a dezechilibrului. Unica atitudine a terapeutului este de a-i aminti omului de sursa dezechilibrelor lui. Este relativ uşor să îndepărtezi simptomele unei boli. Totuşi nu acesta este scopul principal.

Tratamentul este menit să restabilească echilibrul dintre om şi univers, existent la un moment dat.
Dar, pentru a obţine o vindecarea de lunga durată, pacientul trebuie să se trateze singur mai departe, reintrând în armonia cu natura.

Cum ?

  • Hranind sufletul in Armonie cu Natura!
  • Hranind Trupul in Armonie cu Natura!
  • Totul pus in Miscare de si prin Armonia cu Natura!