Programări : 0726 212877

Str. Făgăraş nr. 12, Sector 1, Bucureşti

Acupunctura si….”FRIGUL DIN OASE”!

Acupunctura si Frigul - Armonie cu natura - Cabine acupunctura Bucuresti

Acupunctura si frigul din oase !

A venit ieri o pacienta la mine si s-a plans ca ii este frig in permanenta.

De luni de zile dorm foarte prost noaptea pentru ca …mi-e frig. Desi in camera sunt 23°C, eu ma bag in pat cu caciula, pulover gros, sosete de lana si tot imi este frig. Simt frig in interior, la nivelul oaselor bazinului si nu ma incalzeste nimic! Nu pot adormi de frig ce imi este si ma zvarcolesc in pat o mare parte din noapte!

In medicina traditionala chineza acesta este un fenomen clasic, excesul de frig si umezeala pe elementul apa si se trateaza cu moxe.

Moxele sunt niste batoane dintr-o planta (o specie de pelin – Artemisia vulgaris) uscata si presata. Din acest baton se taie o rondea, se ataseaza la un ac de acupuntura si se aprinde. Caldura degajata se transmite prin ac in punctul de acupuntura intepat si astfel organismul se incalzeste.

I-am aplicat pacientei mai multe moxe in acelasi timp,

A doua zi m-a sunat:

Doctore, este prima noapte dupa mult timp cand am dormit continuu si am fost imbracata doar cu pijamaua simpla, fara nimic aditional!

Super! Numai ca va rog sa reveniti la tratament. Cu o floare nu se face primavara. Mai este nevoie de ceva caldura ca sa alungam iarna din interior!

NU UITA!

Omul şi natura sunt una. Acest lucru înseamnă că ambele sunt părţi ale marelui univers.

O stare de bine înseamnă a fi în armonie cu tot ce te înconjoară.

Orice dezechilibru este semnul unei dizarmonii între ritmul tău și ritmul mediului înconjurător. Separarea de natură aduce un sentiment de înstrăinare şi este începutul bolilor fizice, emoţionale şi fiziologice. Boala nu este nici bună, nici rea. Este doar un avertisment dat de univers, un semnal de alarmă privind dezechilibrul şi dizarmonia din viaţa noastră. Este un mecanism natural de auto-protecţie. O persoană racordata la Univers receptează aceste semnale de alarmă, reflectă asupra lor, asupra cauzei spirituale, emoţionale, fiziologice şi fizice a problemei apărute.

Terapeutul este o oglindă care reflectă adevărata cauză a dezechilibrului. Unica atitudine a terapeutului este de a-i aminti omului de sursa dezechilibrelor lui. Este relativ uşor să îndepărtezi simptomele unei boli. Totuşi nu acesta este scopul principal.

Tratamentul este menit să restabilească echilibrul dintre om şi univers, existent la un moment dat.
Dar, pentru a obţine o vindecarea de lunga durată, pacientul trebuie să se trateze singur mai departe, reintrând în armonia cu natura.

Cum ?

  • Hranind sufletul in Armonie cu Natura!
  • Hranind Trupul in Armonie cu Natura!
  • Totul pus in Miscare de si prin Armonia cu Natura!