Programări : 0726 212877

Str. Făgăraş nr. 12, Sector 1, Bucureşti

Acupunctura si …durerea de dinti

O pacienta in sala de asteptare se tinea cu mana de falca.
Intreb: aveti probleme cu dantura?
Da, raspunde, am o durere groaznica de masea si nu am apucat sa ajung la stomatolog. Iar in seara asta e tarziu, nu stiu cum o sa dorm la noapte. Ce ma sfatuiti sa iau, ca sa rezist pana maine dimineata?
Zambesc si ii spun: Daca doriti, rezolvam prolema cu cateva ace.
Se uita la mine ca la un extraterestru. Venise pentru alta specialitate si nu era familiarizata cu acele. Spune soptit: Ce pot face acele la durerea mea de dinti ?
Lasati-ma sa va arat !
Nu e convinsa.
Sunt aici, daca doriti sa incercati. O las pe sala. Revin peste vreo 15 minute. Era tot acolo, iar durerea ii desfigura fata. Imi spune: haideti va rog, faceti orice, nu mai pot!
Ii pun cateva ace speciale, pentru fata, mai mici. Intepaturile se simt, dar sunt prea fine fata de durerea de dinti. In cateva minute fata i se relaxeaza si se uita la mine perplex. Nu ma mai doare! Nu pot sa cred. Ce legatura au acele cu durerea?
Ei, daca va uitati un pic pe principiul acupuncturii, vedeti ca acele echilibreaza un circuit energetic blocat sau stagnant. Iar o durere de dinti inseamna tot un blocaj, e adevarat fizic, dar care poate fi deblocat de la nivel fizic sau de la nivel energetic. Cateva ace si circulatia e restabilita si durerea a disparut.
Mergeti sanatoasa si nu uitati sa treceti pe la stomatolog! Chiar daca nu va mai doare, caria e tot acolo si trebuie rezolvata!