Programări : 0726 212877

Făgăraş Street no. 12, Sector 1, Bucharest

Acupunctura si ….Dismenorea sau Ciclurile dureroase

O alta afectiune frecventa ce apare la femei este Dimenorea sau Ciclurile dureroase.

Exista doua feluri de Cicluri dureroase:

  1. Sunt persoane care au aceste cicluri dureroase dintotdeauna. Aceste persoane au maini si picioare reci tot timpul si pot suferi frecvent de dureri de cap pre sau post menstra (ciclu) .

Se trateaza cu acupunctura in cca 5-7 sedinte si efectele sunt spectaculoase, in sensul ca dispar durerile si cele de cap si cele de la ciclu, iar persoanelor in cauza nu le vine sa creada, mai ales ca au suferit de aceste dureri de cand se stiu.

  1. Sunt persoane care in urma unor expuneri la apa rece, la frig racesc in zona genitala si apare acest tablou: cicluri cu dureri foarte mari, cu cheaguri, cu o culoare modificata a menstrei, cu durata mare a ciclului, insotite sau nu si de o infectie urinara.

In urma anamnezei si diagnosticului energetic, se poate aplica tratamentul de acupunctura. In 5-7 sedinte dispare simptomatologia si in 10 sedinte se produce vindecarea totala.

In medicina clasica se prescriu doar analgezice si antiinflamatoare si, in cazul aparitiei infectiei urinare, se prescriu antibiotice.

In medicina traditionala chineza, cauza pentru aparitia acestei afectiuni este un dezechilibru complex, in special pe meridianul ficatului, dar doar diagnosticul energetic stabileste in detaliu natura dezechilibrului si modul de tratament al acestuia.

In acest caz tratamentul cu acupunctura poate inlocui tratamentul cu analgezice si antiinflamatoare, spre beneficiul intregului organism, cu o vindecare de durata si fara recidiva. 

Cauzele de care am vorbit sunt mai mult efecte ale adevaratei cauze. Cauza radacina a oricarei afectiuni trebuie cautata mult mai adanc, punand succesiv intrebarea „de ce?” de cel putin 5 ori, asa cum ar face un copil de 3 ani, care nu este multumit pana cand nu ajunge la adevarata sursa a problemei. Pe internet gasiti multa literatura privind cauzele spirituale ale bolilor. Dismenoreea (dureri la menstruaţie) poate arăta o stare de furie împotriva propriei persoane, care include şi o neacceptare

a feminităţii şi o respingere a propriului trup sau o agresivitate marita fata de barbati.

Chiar daca aceste informatii nu pot fi luate ca un adevar absolut, valabil pentru toti oamenii, pot fi folosite ca o ghidare si o directie de explorare, pana cand veti descoperi, singuri, adevarata problema. Fiecare persoana este unica si numai ea cunoaste toate amanuntele din tabloul vietii sale, avand capacitatea de a se autovindeca prin reintrarea in armonie cu mediul inconjurator.

NU UITA!

Omul şi natura sunt una. Acest lucru înseamnă că ambele sunt părţi ale marelui univers.

O stare de bine înseamnă a fi în armonie cu tot ce te înconjoară.

Orice dezechilibru este semnul unei dizarmonii între ritmul tău și ritmul mediului înconjurător. Separarea de natură aduce un sentiment de înstrăinare şi este începutul bolilor fizice, emoţionale şi fiziologice. Boala nu este nici bună, nici rea. Este doar un avertisment dat de univers, un semnal de alarmă privind dezechilibrul şi dizarmonia din viaţa noastră. Este un mecanism natural de auto-protecţie. O persoană racordata la Univers receptează aceste semnale de alarmă, reflectă asupra lor, asupra cauzei spirituale, emoţionale, fiziologice şi fizice a problemei apărute.

Terapeutul este o oglindă care reflectă adevărata cauză a dezechilibrului. Unica atitudine a terapeutului este de a-i aminti omului de sursa dezechilibrelor lui. Este relativ uşor să îndepărtezi simptomele unei boli. Totuşi nu acesta este scopul principal.

Tratamentul este menit să restabilească echilibrul dintre om şi univers, existent la un moment dat.
Dar, pentru a obţine o vindecarea de lunga durată, pacientul trebuie să se trateze singur mai departe, reintrând în armonia cu natura.

Cum ?

  • Hranind sufletul in Armonie cu Natura!
  • Hranind Trupul in Armonie cu Natura!
  • Totul pus in Miscare de si prin Armonia cu Natura!