Programări : 0726 212877

Făgăraş Street no. 12, Sector 1, Bucharest

Acupunctura si …Alimentatia de Sarbatori!

Sarbatorile sunt prilej de sarbatoare pentru suflet! Ele sunt momente de oprire, de introspectie, de orientare catre lumina din interior, pentru a ne redescoperi pe noi insine.

Din pacate, au devenit mai mult sarbatori destinate trupului, desi trupul nu este sarbatorit ci este abuzat cu alimente si alcool peste capacitatea lui de functionare normala. Asa ca apar problemele de sanatate de la cele mai banale cum ar fi dureri de cap, disconfort abdominal, balonari, dureri de vezica biliara, dureri de ficat, arsuri gastrice pana la dischinezia biliara.

Pentru toate aceste simptome, ale caror cauze sunt destul de clare, acupunctura face loc fitoterapiei pe care o poate aplica oricine, in locul in care se gaseste, fara a fi nevoie de vizita la medic!

Remedii pentru dischinezie:

– ceai de lamaie: se taie o lamaie in 8 si se pune la fiert in 1 l de apa timp de 20 min; ceaiul rezultat se bea pe parcursul unei zile; tratamentul se repeta timp de 15-20 zile;

pentru arsuri la stomac, balonari, stare de plin

– ceai de ghimbir: se taie 2 feliute subtiri cat o lama de cutit si se fierb intr-o cana de apa timp de 2 min, dupa care se strecoara si se bea ceaiul incet, cu inghitituri mici, in 10-15 min;

Nu uitati ca secretul unei vieti sanatoase si armonioase este Cumpatarea in toate!

NU UITA!

Omul şi natura sunt una. Acest lucru înseamnă că ambele sunt părţi ale marelui univers.

O stare de bine înseamnă a fi în armonie cu tot ce te înconjoară.

Orice dezechilibru este semnul unei dizarmonii între ritmul tău și ritmul mediului înconjurător. Separarea de natură aduce un sentiment de înstrăinare şi este începutul bolilor fizice, emoţionale şi fiziologice. Boala nu este nici bună, nici rea. Este doar un avertisment dat de univers, un semnal de alarmă privind dezechilibrul şi dizarmonia din viaţa noastră. Este un mecanism natural de auto-protecţie.

O persoană racordata la Univers receptează aceste semnale de alarmă, reflectă asupra lor, asupra cauzei spirituale, emoţionale, fiziologice şi fizice a problemei apărute.

Terapeutul este o oglindă care reflectă adevărata cauză a dezechilibrului. Unica atitudine a terapeutului este de a-i aminti omului de sursa dezechilibrelor lui. Este relativ uşor să îndepărtezi simptomele unei boli. Totuşi nu acesta este scopul principal.

Tratamentul este menit să restabilească echilibrul dintre om şi univers, existent la un moment dat.
Dar, pentru a obţine o vindecarea de lunga durată, pacientul trebuie să se trateze singur mai departe, reintrând în armonia cu natura.

Cum ?

  • Hranind sufletul in Armonie cu Natura!
  • Hranind Trupul in Armonie cu Natura!
  • Totul pus in Miscare de si prin Armonia cu Natura!